150 000 kr til nytt tidtakersystem

Postet av Raufoss IL Langrenn den 12. Sep 2023

Fra venstre leder i Raufoss IL Langrenn Trond Evensen, banksjef Odd Fjellby fra Totens Sparebank og Ingunn Gravdahl Petterson tidtaker i Raufoss IL Langrenn. Foto: privat


Raufoss IL Langrenn har mottatt 150 000 kr fra Totens Sparebank til nytt tidtakersystem gjennom bankens årlige gaveutdeling. 


Det tidtakerutstyret klubben bruker i dag er utdatert og ustabilt. Noe som har gjort tidtakerjobben krevende for våre tidtakere. Da vi har arrangert større arrangementer de siste årene har vi måtte låne tidtakerutstyr som fungerer bedre enn vårt.


Disse gavemidlene vil gjør så klubben har mulighet til å henge med i tiden og tilpasse seg fremtidens arrangementer. Nytt moderne utstyr vil gjøre så klubben får utstyr tilsvarende den standarden som brukes på alle arrangementer i dag. For våre tidtakere vil et nytt tidtakerutstyr være sikrere i bruk og mer stabilt som det gamle. Dette vil gjøre så klubben kan arrangere skirenn, klubbrenn og terrengløp i mange år fremover.


Raufoss IL Langrenn takker banken for gavemidlene, og ser frem til nytt tidtakersystem!Gjøvik Toten Karusellen på Raufoss

Postet av Raufoss IL Langrenn den 8. Sep 2023

Tirsdag 19. september er det tid for høstens GT-karusell på Raufoss. Det er et terrengløp som passer for alle!

GT–karusellen er et mosjonsløp for både store og små, som arrangeres av klubbene Vind IL, ØTS og Raufoss IL på deres ulike arenaer gjennom året.

Løypene går i flotte omgivelser i klubbenes terrengtraseer og har distanser fra 1 km – 9 km. Løypene er godt merket. Det er klasser med og uten tid så her kan alle som ønsker delta. I år oppfordrer vi spesielt foreldre til å delta slik at vi får tilbake det store startfeltet og den felles løpsgleden.

Distanser:

1 km

2 km

3 km

5 km


Start

Kl. 18.30              1 km

Kl. 18.45              2 km, 3 km og 5 km

 

Påmelding:

Påmelding innen kl. 17.30 på løpsdagen. Påmeldingslink: GT karusellen 2023 løp 6 Raufoss (eqtiming.com)


Betaling 

Betales til Vipps nr. 87528 (Vind). Vis kvittering på betaling ved henting av startnummer. Det sendes ikke faktura fra EQ. Startkontingent pr. løp er kr 60.- eller kr 150 for familie. Startkontingent for hele GT-karusellen (7 løp) er kr 350,-. 


Premiering

Det er deltakerpremie til alle som fullfører fire løp eller mer. Premieutdeling (for 4 eller flere fullførte løp) den 26. september på Gotterudsaga. Alle får saft i målområdet.

Følg GT karusellen på Facebook: https://www.facebook.com/Gjøvik-Toten-karusellen-1584541281810625/


Løype

Løypetrasen som brukes er skiløypetraseen. Løypekartene henger oppe på skistadion.


GT-karusellens siste løp er Lauvhøgda opp tirsdag 26. september. Det er tre ulike distanser med start på Reinsvolldammen (6 km), Gotterudsaga (3,5 km), fra Bommen (2 km) og fra Ganum (1 km). Alle med målgang på toppen av Lauvhøgda. Startnummerutdeling på Gotterudsaga. Påmeldingslink: GT karusellen 2021 løp 7 Lauvhøgda opp (eqtiming.com). Alle klasser starter kl. 18.30. 


Velkommen til et mosjonsløp for alle!