Klubbens føringer av påmelding og deltakelse på skirenn i Covid-19 situasjonen

Postet av Raufoss IL Langrenn den 3. Des 2020

Styret, på vegne av klubben, må presisere at det er særdeles viktig at alle følger smittevernsreglene som gjelder for hvert enkelt skirenn som arrangeres i disse dager. Smittevernstiltakene som de ulike arrangørene velger vil være ulike og derfor er det viktig at man setter seg inn i disse før man reiser på skirenn. Brudd på smittevernsreglene er alvorlig og kan få konsekvenser for enkeltløpere/enkeltpersoner eller for oss som klubb.


Covid-19 retningslinjer.docx
Dato for Raufossrennet 2021

Postet av Raufoss IL Langrenn den 1. Des 2020

På grunn av dagens smittesituasjon er det vanskelig å si noe om hvordan Raufossrennet blir denne sesongen. Datoen for rennet er 20 februar og det vil komme informasjon om hvordan rennet gjennomføres når det nærmer seg. Følg med på kretsens hjemmesider for påmelding. 

Oppland skikrets- terminliste
Påmelding og informasjon om klubbrenn

Postet av Raufoss IL Langrenn den 30. Nov 2020

På bakgrunn av de nye smittevernsreglene som kom 3/1 har vi åpnet for online påmelding i EQ- timing. Det blir kun forhåndspåmelding i eq- timing. Se linken. 

Påmelding klubbrenn i EQ-timing


Når det gjelder gjennomføring av selve klubbrennet blir vi nødt til å innføre noen smittevernstiltak. Det vil blant annet være slik at klubbrennet deles i to kohorter. Disse skal vi forsøke i størst mulig grad å ikke blande. Dette er for å hindre at det er over 200 inne på stadionområde på samme tid.

Kohort 1: de uten tidtaking som starter 17.30. Startnummer vil bli utdelt rett før start og denne kohorten skal være ute av stadionområdet 18.00. Dette er barn som er født i 2016 og senere. 

Kohort 2: de som starter med tidtaking fra 18.30 (dvs. de født 2015 og tidligere). Disse deltakerne kan komme til stadionområdet fra 18.00. Startnummer og brikke vil kunne hentes ut utendørs/deles ut rett før start (har ikke avklart hva som er best mtp. smittevern enda). 

Alle løpere oppfordres til å forlate stadionområde når de er kommet i mål. I tillegg vil vi helst at hver deltaker har med kun en ledsager/forelder. Dette er for å hindre store folkeansamlinger. Det er også viktig at alle holder 1- meters avstand til andre. 


Praktisk informasjon:

- det vil ikke være kiosk og utdeling av saft etter målgang som tidligere.

- toalettet på stadion er stengt og det vil ikke være mulig å bruke dette for noen.

- alle som skal inn på stadionområdet skal registreres og dette gjøres ved inngangen til stadion (rett etter parkering). Det vil komme tydelig fram hvordan dette gjøres. 


Klubbrennet gjennomføres med de nødvendige smittevernstiltakene og i samråd med kommuneoverlegen. Dersom vi ikke blir i stand til å gjennomføre med de tiltakene som er gjeldende på den aktuelle dagen for klubbrennet; vil rennet bli avlyst. 


Vel møtt til klubbrenn på Raufoss skistadion; vi gleder oss til å se mange skiglade store og små til start!


Dette er en test

Postet av Raufoss IL Langrenn den 30. Nov 2020

Jeg tester ut diverseNærsamling

Postet av Raufoss IL Langrenn den 2. Okt 2020

Dette er et testinnlegg 😊