Velkommen til sesongstart langrennssesongen 22/23

Postet av Raufoss IL Langrenn den 22. Aug 2022

Sommeren er på hell og skisesongen står for tur. Styret og treningsgruppene er i gang med å planlegge aktiviteter og treninger for skisesongen. Informasjon vil bli oppdatert på nettsiden vår og på Facebook siden vår - så følg med der. I år som før vil informasjon om treningsgrupper legges direkte ut på treningsgruppenes Facebook side. 

Vi har allerede datoer for noen av høstens aktiviteter klare, så merk deg følgende: 

  • Treningsgruppe 3 + 4 starter opp treninger fra mandag 22. august. 
  • Mester Møtet for  gruppe 3 + 4 og juniorer avholdes lørdag 17. september.
  • Høstdugnaden avholdes lørdag 22. oktober. Informasjon om påmelding og oppgaver kommer etter hvert. 

GT-karusellen, som RIL Langrenn er medarrangør på, starter opp igjen tirsdag 23. august. Da er det Vind IL som inviterer til mosjon/konkurranseløp fra kl. 18:00. For påmelding se; https://ostre-toten-skilag.no/p/52288/gt-karusellen-2022

I fjor fikk vi satt opp lysmaster langs Nyseth vegen, og i år fortsetter jobben med å lyssette andre mørke deler av stadion. Vi ser frem til treninger i gode lysforhold på mørke vinterkvelder og tror det vil komme alle til nytte. Mer informasjon kommer. 

Raufoss IL Langrenn har egen kjøp/salg side på Facebook, hvor du kan få kjøpt skiutstyr og klær til en billig penge. Vi oppfordrer til bruk av denne. Trenger du helt ny skidress vil mer informasjon om prøving og bestilling komme i løpet av høsten.  

Klubben trenger deg som frivillig! Vil du bidra som trener eller i andre frivillige oppgaver knyttet til langrenn?  Du trenger ikke å kunne så mye om langrenn, og vil du prøve deg som trener tilbyr klubben trenerkurs om du ønsker det. Ta kontakt med en i styret for mer informasjon. 

Vi krysser fingrene for gode snøforhold og en normal sesong som gir mye aktivitet og skiglede på stadion! 

Vi håper vi sees!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.